2011. december 29., csütörtök

LUXUS WELLNESS HOTEL SOPRON**** 3NAP/2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 36 900 Ft


Hotel Sopron****
Kikapcsolódás Sopronban 
3 nap/2 éjszaka komfortos kétágyas szobában félpanziós ellátással
Az aukciós csomag tartalma:
3 nap/2 éjszaka Komfort két ágyas szobában félpanziós ellátással 
Komfort két ágyas  Standard szoba: Kb. 24m2,  fürdőszoba vécével, színes tévé, telefon, rádió, minibár,  opcionális: klima, internetcsatlakozás
Ellátás:
büféreggeli 
3-fogásos vacsora este vagy büfévacsora magyar és nemzetközi ételekkel
a szabadtéri medence díjmentes használata (júniustól -szeptemberig, időjárásfüggő)
díjmentes whirpool
díjmentes infraszauna és finn szauna
fitnesszterem díjmentes használata
parkolóhely
Az aukciós ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és két személyre értendő.
Üdülőhelyi dij a helyszinten fizetendő, mértéke kb. 1, 60 EUR /fő/nap
A Hotel Sopron****
A Hotel Sopron**** 10 percnyire fekszik az osztrák - magyar határtól és csupán néhány lépésnyire a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron történelmi magjára.
Hangulatos szállodánk rendkívül kedvező ajánlatokkal, gazdag programkínálattal várja Önt!
100 db kényelmes, barátságos szoba várja Önt, melyek nagy része légkondícionált, és panorámás erkéllyel rendelkezik. A szobákban fürdőszoba (kád, WC, hajszárító), fürdőköpeny, színes televízió, telefon, rádió, térítésmentes internet elérési lehetőség, minibár szolgálja Vendégeink kényelmét.
Szobák
Comfort szobák   
2 fő részére (1 db pótággyal bővíthetők). A szobákban fürdőszoba, WC, színes televízió, telefon, rádió, internet elérési lehetőség, minibár található, részben klimatizáltak. A szoba ára tartalmazza az infraszauna, a pezsgőfürdő, a fitneszterem, a finn szauna és a kerti úszómedence (júniustól szeptemberig) korlátlan használatát.
Hotel Sopron**** Étterem és Kék Szalon
Tagolható, légkondicionált étterem (nem dohányzó)
Max. kapacitás: étterem 350 fő, Kék Szalon 40 fő
Szállodánk méltán elismert, első osztályú étterme kellemes, hangulatos környezetben biztosítja a bőséges büféreggelit, ebédet és vacsorát.
40 fős grillterasz
Hangulatos ebédek, gyertyafényes esték a medence melletti árnyas teraszon. A kellemes vacsorát igény szerint zenés - táncos mulatság kísérheti.
Nálunk mindenki és minden rendelkezésére áll egy emlékezetes, jó hangulatú rendezvény lebonyolításához:
 
Légkondicionált, tagolható étterem (nem dohányzó)
Medence melletti, árnyas kerthelyiség (május - október)
Igény szerint dekoráció, ajándék -és programszervezés
Méltán jó hírű, kedvelt konyha
Rugalmas, udvarias személyzet
Egyedi ajánlatok, ötletes megoldások
Lakomaudvar
Egészben ropogósra sült malac, ízes nyúlpecsenye, bárány stb. helyben, kerti kunyhónkban nyárson sütve! Bográcsban, szabad tűzön készült ételek.
Főzzünk együtt!
Kerti bográcsozás, grillezés - chefünk segítségével elkészíthetik kedvenc bogrács vagy grillételeiket. (Min. 10 fő esetén ajánljuk. )
Borszerda
A 2010. 06. 30-i borszerda országos menüversenyén ebéd kategóriában második helyen végzett a Hotel Sopron.
A 2010. 08. 25-i borszerda országos menüversenyén ebéd kategóriában első helyen végzett a Hotel Sopron.
Wellness
Pezsgőfürdő - Hidromasszázs
A hidromasszázs a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért, vérkeringést fokozó masszázs. A fürdőzés során a test hőmérséklete megemelkedik, a vérkeringés felgyorsul, a vérnyomás csökken, a sejtek számára szállított oxigén és tápanyag a többszörösére nő. A bőr pórusai kitágulnak, a szövetek ellazulnak. A hidromasszázst a mozgásszervi és a reumás panaszok megelőzésére, a vérkeringési zavarok enyhítésére, a stressz és a fáradtság megszüntetésére ajánljuk.
 
Infraszauna
Mélytisztító hatásának köszönhetően kezeli a különböző borproblémákat
Fokozza a salakanyag-kiválasztást, ezáltal a cellulitisz (narancsbor) legyozhető, méregtelenít
Görcsoldó hatású, enyhíti a fájdalmakat
Több száz kalória elégetésében segít alkalmanként
Fokozza a vérellátást, ezáltal csökkenti az izom-és izületi fájdalmakat, a reumát, az érrendszeri problémák kezelését elősegíti
Segít a meghülés és az influenza megelőzésében vagy megszüntetésében, csillapítja a fájdalmat (pl. torok - fejfájás), a különböző gyulladásokat (pl. homlok - arcüreggyulladás)
Hatékonyan oldja a stresszt, feszültséget
Erősíti az immunrendszert
Finn - Szauna
Egyesíti a római holégfürdő és a török gőzfürdő elemeit. Egyszerre jelent kikapcsolódást és felfrissülést, az egészségünk megóvását segítő pihenést. A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetést követően térítésmentesen áll vendégeink rendelkezésére.
 
Szolárium
A napsütés kiegészítéseként, pótlásaként. Ár: 500 Ft / 10 perc.
 
Fitneszterem
A karcsú vonalakért és formás izmokért. Térítésmentesen áll rendelkezésére.
 
Kerti úszómedence
A meleg napsütésnél és a friss levegőnél nincs jobb gyógyír! Néhány karcsapás a kellemesen hűs vízben, majd egy kiadós napfürdő - igazi felfrissülés! Térítésmentesen áll rendelkezésére. Nyitvatartás: június 01 - szeptember 30. között.
Ablak a városra, ablak Sopronra...
 
Sopron Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található.
Magyarország egyik legszebb, Európa díjas ékszervárosa: műemlékekben gazdag belváros, régmúltat idéző utcácskák, terek, meghitt vendéglők, romantikus hegyvidéki környezet. A város lakói híresek vendégszeretetükről és lakóhelyükhöz való hűségükről is. Ezt jelképezi a Sopron szimbólumán, a Tűztorony déli oldalán található Hűségkapu, mely az 1921-es népszavazás emlékét idézi fel.
A városháza az 1896-os millenniumra épült, a vele szemben álló Stornó ház páratlan gyűjteménye révén a város egyik leghíresebb épülete. Falai között egykor Mátyás király is megszállt. A Kecske templom a XVII. században koronázások és országgyűlések színhelyéül szolgált. A Szentháromság-szobor a magyar barokk szobrászat kiemelkedő alkotása, és a neogótikus Orsolya templom a múlt század legsikerültebb építészeti emlékei közé tartozik. A Várkerület az egykori várárok mentén alakult ki, belső házsorai a várfal vonalát követik, egyik ékessége a Mária-szobor.
A természeti környezet üdítő, gyógyító hatású szubalpin klíma, a Fertő közelsége - Sopront valóban hazánk egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelyévé avatja.
További vonzerőt jelentenek a Soproni borvidék minőségi borai -a híres Kékfrankos bor fővárosa-, így a város egyre híresebb lesz azok között is, akik szomjukat nemes borokkal kívánják enyhíteni.
 
Tűztorony: az 58 m magas torony Sopronnak, a ,, Hűség Városának" jelképe, ahonnan egykor a toronyőrök jelezték a városban a tüzet. A római alapokra épült torony ötvözi a gótikus, reneszánsz és barokk stílusjegyeit.
Fertő-táj: a Világörökség részét képező Fertő- táj népi építészetével, műemlékeivel, főúri kastélyaival ( Fertődi Esterházy kastély, Nagycenki kastély, múzeumvasú) , az egymást követő civilizációk régészeti emlékeivel, szőlő- és borkultúrájával, változatos növény- és állatvilágával kínál különleges élményt.
Soproni Ünnepi Hetek: nagy tradícióval rendelkező fesztivál, mely júniusban és júliusban kínál különleges zenei- és színpadi produkciókat a Fertőrákosi Barlangszínházban és a soproni Petőfi Színházban.
Haydn Eszterházán Fesztivál: A fesztivál Eszterháza Haydn-korabeli zenei paradicsomát idézi fel a pompás barokk Esterházy Kastély falai között, korabeli hangszerek és a korabeli előadói gyakorlat segítségével.
Liszt Fesztivál: az Európa-hírű romantikus zeneszerző és zongoravirtuóz alkotásait felelevenítő koncertsorozat, neves hazai és külföldi előadóművészek közreműködésével, impozáns helyszíneken.
Pán-Európai emlékhely: Fertőrákos közelében húzódó vasfüggöny áttörésének eseményeire (1989 ) az emlékhely díszkútja és kopjafája emlékeztet. Ezen a helyen zajlott le 1989. augusztus 19-én a páneurópai piknik. Az akkori események és a 09. 10-ei kormánydöntés határnyitása indította el a Berlini Fal lebontását és Németország újraegyesítését.
Soproni Kékfrankos Szakácskirály Választás és Utcafesztivál: fantasztikus gasztronómiai és szüreti  fesztivál ill.  főzőverseny szeptemberben a Hotel Sopron udvarán
.
Hotel
Hotel Sopron****
Az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében!
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel!
Az utalvány nem használható fel Magyarországi és Ausztriai ünnepnapokon.
Üdülési csekket nem tudok elfogadni.



Jelenlegi ára: 36 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 22:40
. LUXUS WELLNESS HOTEL SOPRON**** 3NAP/2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 36 900 Ft