2011. szeptember 28., szerda

Gansky, Lisa : Mesh vállalkozások - Jelenlegi ára: 3 235 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mesh vállalkozások : miért a megosztásra épülő üzleteké a jövő? A könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
A megosztási háló hatására másként törünk be egy piacra, másokkal kötünk partnerségi megállapodást, és máshogyan ösztönözzük az új ügyfeleket arra, hogy csatlakozzanak hozzánk és másként kötelezzük el őket. (... ) Aki magáévá teszi a megosztási háló koncepcióját, felismeri, vállalata miként tudja a vevőket ösztönözni egy olyan világban, ahol a dolgokhoz való hozzáférés előnyösebb a tulajdonlásnál - véli a kötet szerzője, az elismert marketing-tanácsadó. A hagyományos vállalkozások egy egyszerű képlet alapján működnek: hozz létre egy terméket vagy szolgáltatást, add el és szedd be a pénzt! De az elmúlt néhány évben egy alapvetően másfajta modell is gyökeret vert - amelyben a fogyasztóknak több a választási lehetőségük, több eszközzel és több információval, valamint több hatalommal rendelkeznek. Ezt Lisa Gansky mesh vállalkozásoknak nevezi, és a könyvben elárulja, miért ez fogja uralni a jövőben az üzleti életet. A megosztásra épülő cégek a közösségi médiumokat, a vezeték nélküli hálózatokat és a minden lehetséges forrásból származó adatokat használják fel üzletpolitikájuk során. A tíz fejezet során végig tekinti a mesh modell különféle jellemzőit, előnyeit, a dizájn kérdését, a mesh terjedését és ökoszisztémáját is. Az utolsó fejezet, szektoronként mutatja be a fontosabb internetes hivatkozásgyűjteményeket. A felhasznált irodalom listájával, valamint név- és tárgymutatóval záródó, közérthetően megfogalmazott kötet általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-304-055-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 235 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 16:27
. Gansky, Lisa : Mesh vállalkozások - Jelenlegi ára: 3 235 Ft