2011. július 31., vasárnap

Audi A3 1.8T 8l hangulat

Audi A3 1.8T 8l Ambience:
Eladom szeretett A3 1.8T 8l. A tavaszi / nyári 2010, tudok néhány dolgot, stb WZB olajcsere, féktárcsák és fékbetétek, beleértve a vezérműszíj vízpumpa, kompresszor és egy teljesen új minden időjárási abroncsok. Az én Audi a következő extrákat:
Központi zár távirányítóval / upgrade, szervokormány, elektromos ablakok, elektromos fűthető külső tükrök, automatikusan behajtható külső tükrök, xenon fényszórók / utólag, az automatikus klímaberendezés, 4 x 16 colos felni Audi + 1 pótkerék, eredeti Audi Sport ülések.
Adjam el, mert az Audi vagyok egy nagyobb autó, sport terepjárók nőtt habe.Der Audi 169 t. Km le, és egy életkornak megfelelő állapotban. Van egy pár karcolás az első és hátsó - kerékdőlés rúd. Ő már néhány évvel a Buggel és itt-ott a festék hámlás de egy kis idő és ügyességi egyedül vegye le újra. Én soha nem zavarta, mert fut, mint egy méh, és ez a legfontosabb. Ahogy a 7/21/11 ő kijelentkezett, mert nem engedheti meg magának, hogy ne két autó. Mindenesetre az én Nemdohányzó és a tulajdonos idejét.
Ár: 3600 Ft VB